Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Τι βρήκε η Θεία-Λένα στο παζάρι; Τι να φορέσετε φέτος στις Απόκριες!

Μέρες που είναι η θεία-Λένα έψαχνε στο μπαούλο της για να βρει καμιά καλή στολή για τις απόκριες. Εκεί που ανακάτευε σκοροφαγωμένα μάλλινα θερμοεσώρουχα, σκουριασμένα 8-μυτα κραμπόν και το πιστό καννάβινο σκοινί (όχι σκυλί) που χρησιμοποιούσε το '50, έπεσε πάνω σε ένα πρόσφατο Bergsport Katalog του ΄88. Αμέσως τότε μια γλυκιά νοσταλγία την πλημμύρισε για την εποχή που κάθε μέρα ήταν καρναβάλι. Η ορειβατική μόδα είχε πλήρως εναρμονιστεί με το πολύχρωμο φανταχτερό κιτς των ΄80ς και τα ρούχα των αναρριχητών της εποχής θα ήταν υπερβολικά για κάθε σημερινό disco night.
Μερικές φωτογραφίες λοιπόν από τις μέρες που το σακουλάκι της μαγνησίας ξεχείλιζε glitter και χρυσόσκονη...

Χρώμα-πολύ χρώμα παντού. Αλλά και η πόζα άκρως χορευτική...
Και sexy διχτυωτά θερμοεσώρουχα:Να και οι σχοινοσυντροφιές:Και δεν πάμε πουθενά χωρίς το ραδιοκασετόφωνο ηλιακής ενέργειας (φώτο με τον Kurt Albert, από το αρχείο της AEG) :
Και τα carabiners βγαίνουν σε ποικιλία χρωμάτων. Χρυσά, φούξια, ριγέ.Επειδή πάνω απ' όλα είναι το στυλ! (style matters, και όχι size matters...)

1 σχόλιο:

slow loris είπε...

τι ωραια στολη και που την βρηκες με ρωτουσαν ολοι τις αποκριες του 88 οταν μη βρισκοντας τι να βαλω εβαλα τα ρουχα που φορουσα στο βουνο με το αναλογο γυαλικο της εποχης και το λαχουρ μεταξωτο μαντηλι στο κεφαλι!!!
τωρα που βλεπω τις φωτο μονο για φωτο ειμασταν...

 
Number of unique visits: