Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

I wanna get high...

...αλλά πως θα γίνει άμα ζεις στο Άμστερνταμ?
Ο φίλος μας ο Αστέριος μας έστειλε το παρακάτω mail και τις φωτογραφίες:

"Βρέθηκα για λίγες μέρες στο Άμστερναμ και για πλάκα έγραψα στο Google: Climbing Amsterdam.Και φυσικά τα μόνα αποτελέσματα ήταν για indoor. Έτσι σήμερα το πρωί πήγα μια βόλτα στο επονομαζόμενο κέντρο της αναρρίχησης ή στα φλαμανδικά Klimuur Centraal. Ένα αυτόνομο κτίριο για indoor climbing με πολλές διαδρομές και boulder στο κέντρο του Άμστερνταμ.
Μεσοβδόμαδα προπόνηση στην πίστα και Σ/Κ Βέλγιο ,Γαλλία ή Γερμανία, έτσι τη βγάζουν εδώ οι αναρριχητές.Δεν μπορείς να τα έχεις όλα, και ποδηλατόδρομους και πάρκα με πολύ χόρτο και βράχια για σκαρφάλωμα."

Χμ... πάρκα με πολύ χόρτο...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Megali pikra i zoi stin Ollandia paidia:)...Edw kai 3 vdomades meno Netherlands.To syndromo sterisis xtypise kampanaki k to sk etomazomaste gia Velgio:
http://www.summitpost.org/mountain/rock/151099/freyr-massif.html#chapter_9
Xmm,de fainetai k asximo!
Xairetismata sta vraxia!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε κουράγιο...

nikolas είπε...

Η μόνη λύση στην Ολλανδία είναι να πάτε στο Βέλγιο στην Βαλονία στα Freyr. υπάρχουν πολλές διαδρομές από μια μεχρι και 5 σχοινιές διαδρομές από εύκολες μέχρι και πολύ δύσκολες. Είναι πολύ όμορφο μέρος, εγώ έχω σκαρφαλώσει πολλές φορές εκεί όταν έμενα για 6 μήνες στο Βέλγιο. Προσοχή, τις Κυριακές έχει πολύ κόσμο Βέλγους αλλά και Ολλανδούς.
Επίσης υπάρχουν κάποιον κανόνες, όπως, απαγορεύονται τα ραπέλ τα ΣΚ.
Καλό σκαρφάλωμα

 
Number of unique visits: