Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Τι βρήκε η θεία Λένα στο παζάρι; Το IKEA rope-bag.

Η θεια Λένα τις προάλλες έκανε τη βόλτα της σε γνωστό σουηδικό πολυκατάστημα πώλησης διαλυμένων (και προ-σκεβρωμένων) επίπλων προς συναρμολόγηση και επαναδιάλυση. Εκεί διαπίστωσε ότι τα έπιπλα μπορεί να μην αξίζουν και πολλά άμα δε τα βιδώσεις στον τοίχο, αλλά μπορείς να βρεις αξιόλογο αναρριχητικό εξοπλισμό. Ιδού λοιπόν τι ανακάλυψε:

Το rope-bag του ΙΚΕΑ!!!
Τέλος στα ακριβά rope-bag!! Mε 0.98 euro έχεις μια ωραιότατη τσάντα για να πετάς το σκοινί σου. Είναι πάρα πολύ ελαφριά και χωράει όλα τα μεγέθη και είδη σκοινιού. Είναι σε μπλε electric super trendy χρώμα, ώστε να ξεχωρίζει από μακριά και να μη χάνεις ποτέ το σκοινί σου. Το υλικό είναι ένας ανθεκτικός (αντέχει μέχρι 60kg) και αδιάβροχος μουσαμάς από πλαστική-νάυλον ίνα πολυπροπυλενίου. Τα χερούλια της τσάντας έχουν έναν έξυπνο ασύμμετρο σχεδιασμό (ένα μακρύ κι ένα κοντό) για πιο εύκολη μεταφορά. Επίσης διπλώνεται και πιάνει ελάχιστο χώρο αν δεν την χρησιμοποιείς.

Το IKEA rope-bag το τεστάραμε με ένα 75άρι 10.3mm σκοινί στα απόκρυμνα και εξωτικά βράχια του Ρετζικιού (λίγο πιο πάνω από τα Μετέωρα για όσους δεν ξέρουν) και είχε τέλεια συμπεριφορά. Το σκοινί δεν μπερδεύτηκε, ούτε γέμισε χώματα.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αυτό το rope bag δεν προσφέρεται για μεταφορά του σκοινιού στην πλάτη και χρειάζεται να το βάλετε σε κάποιο άλλο σακίδιο. Αλλά ποιος νοιάζεται όταν πληρώνει ούτε ένα euro και έχει μαζί και τσάντα για σκοινί και για ψώνια αλλά και μουσαμά να ρίξει στο κεφάλι του αν βρέξει!!

Για τις δικές σας συνταγές, για απορίες ή για προτάσεις επικοινωνήστε με τη θεία Λένα στο peftontas.blogspot @t gmail dot com με την ένδειξη ''υπ' όψιν θείας-Λένας''.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

einai mia moda pou synexws diadidetai vlepw.
To eixa dei mia fora stin varimpombi kai to mimithika amesws! Pisteyw to idio tha konoun kai polloi alloi mexri pou tha einai h monodikh rope bag pou tha kykloforei!
Yperexei 3ekathara!

peftontas team είπε...

Η Mammut έχει βγάλει δικό της Ιkea rope bag, δες: http://peftontas.blogspot.com/2009/10/mammut.html

 
Number of unique visits: