Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Hardcore!

Το ''Πέφτοντας'' θέλοντας να δώσει τροφή στα ανήσυχα διεστραμμένα μυαλά των απανταχού προτζεκτάκηδων, παρουσιάζει 2 πραγματικά hardcore projects. Yeah man!!!

Το πρώτο δεν είναι άλλο από την ομορφότερη διαδρομή του Ολύμπου, την ''Φαίδων Γαληνός'', που τυχαία παρατηρήσαμε πως είναι σχηματισμένη σε μεγάλο βαθμό! Δυστυχώς η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από compact μηχανή και όχι σε πλήρη ανάλυση. Ευχαριστούμε τον Στέργιο που μας την έδωσε. Έχει γίνει και crop από την αρχική εικόνα (πλήρης ανάλυση). Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 31.12.2008. Πρόσφατα δηλαδή!
Το δεύτερο είναι από το 2006, και βρέθηκε τυχαία στο forum του Snowreport. Οι αργόσχολοι φορουμάκηδες του ''Πέφτοντας'' εντόπισαν 2 εικόνες από μέλος του παραπάνω forum, που είχε πάει για περπάτημα στα Καζάνια και έγραφε τις εντυπώσεις του. Οι εικόνες που ευτυχώς ήταν σε πλήρη ανάλυση, αλλά δυστυχώς πάλι από μια compact HP, απαλλοτριώθηκαν (χα-χα!) κατευθείαν και μπήκαν στον φάκελο ''Project''. Αν είναι σωστό το EXIF (το είχα τσεκάρει και τότε και οι ημερομηνίες ταίριαζαν) οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 16.04.2006. Εμείς είχαμε πάει να δοκιμάσουμε την ''Άνομη Έλξη'' στις 01.04.2006 (δες φωτό), αλλά υποχωρήσαμε στην 2η σχοινιά λόγω ζέστης και άθλιας ποιότητας χιονιού. Τον ζεστό καιρό των αρχών του Απριλίου ακολούθησαν βοριάδες και ασυνήθιστο κρύο ως την Πρωτομαγιά, όταν και ανέβηκε ο Σάκης (ο γνωστός!) και είχε αναφέρει πως ήταν όλα τελείως παγωμένα. Η συγκεκριμένη ''γραμμή'' δεν είναι άλλη από την μαύρη γραμμή (δεξιά) στον τοίχο της ''Εις Μνήμην'', όπου ο Θεόφιλος (ο γνωστός!) ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι μια διαδρομή.


Είναι άγνωστο κατά πόσο οι δυο αυτές γραμμές σκαρφαλώνονται... Σίγουρα όμως έχουν όλες τις προϋποθέσεις, για να γίνουν προσπάθειες από εκείνους που θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι σκληρό, απομονωμένο, εφήμερο και πάνω απ' όλα όμορφο! Το μέλλον θα δείξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Number of unique visits: